VISSZA A 3 HETES SIKERPROGRAMHOZ

GYIK

Miről szól a PURINA ONE 3 hetes sikerprogram?

Ez egy táplálkozási program, amely macskája egészségét szolgálja. A program révén fokozatosan hozzászoktathatja macskját a PURINA ONE eledelhez. A hozzászoktatás rövid időszakát követően macskája három hétig csak PURINA ONE termékeket fogyaszt, amely elegendő idő ahhoz, hogy látható eredményeket érjen el macskája egészsége terén.


A PURINA ONE 3 hetes sikerprogram kulcsfontosságú elemei:

A résztvevők részletes útmutatást kapnak arról, hogyan szoktassák át macskájukat az új eledelre. A macskák három héten keresztül csak PURINA ONE eledelt fogyasztanak. Ezen idő alatt a résztvevők rendszeresen információkat, tippeket és hírlevelet kapnak tőlünk.

A program hozzászoktatási időszaka tényleg szükséges macskám számára?

Igen. Ez az időszak létfontosságú macskája egészsége szempontjából. Legalább 7 napig kell tartania. A macskák nem tudnak hirtelen étrendet váltani. Érzékenyen reagálnak az étrendváltozásokra, és emésztőrendszerüknek szüksége van hozzászokási időre egészségük megőrzése érdekében. Az étrend megváltoztatásának legjobb módja, ha fokozatosan cseréli a régi eledelt az újra – ez a 3 hetes sikerprogram egyik kulcsfontosságú eleme. A hozzászoktatási időszak általában 7-10 napig tart, de a különösen érzékeny macskák esetén ajánlott meghosszabbítani 12 napra, vagy akár 2 hétre.

Mikor kezdjem a PURINA ONE 3 hetes sikerprogramot?

A sikerprogram akkor kezdődik, amikor egészséges felnőtt macskája már kizárólag PURINA ONE eledelt eszik, tehát az átmeneti időszakot követően, amikor már hozzászokott a korábbiaktól eltérő eledelhez.

Mennyi PURINA ONE eledelt adjak a macskámnak?

Az ajánlott napi mennyiség az időjárási viszonyoktól, a macska aktivitási szintjétől és fizikai állapotától függően módosítható. Az adott termék minden esetben hivatkoznak az etetési útmutatóra, amely megtalálható weboldalunkon a „Purina ONE termékek” cím alatt. Emellett mindig biztosítson macskája számára tiszta, friss ivóvizet.

Kismacskám van. A kismacskák is részt vehetnek a programban?

Nem. A 3 hetes sikerprogram csak egészséges felnőtt macskáknak szól, a kölyök macskáknak nem, mivel ők még növekedési szakaszban vannak.

Mennyi macskát regisztrálhatok a 3 hetes sikerprogramra?

Max. 5 macskát regisztrálhat a 3 hetes sikerprogramra.

Milyen eredményeket várhatok a 3 hetes sikerprogramtól?

A PROGRAM KEZDETÉN: Kitűnő étvágy; macskája élvezettel fogja fogyasztani az ízletes PURINA ONE eledeleket.

1. HÉT: Magas energia szint, vitalitás; macskája energiaszintje, vitalitása megnövekedhet a kiváló minőségű, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot nyújtó PURINA ONE eledelnek köszönhetően.

2. HÉT: Egészségesebb* emésztés; a PURINA ONE cikóriát tartalmaz, mely természetes összetevőként bizonyítottan támogatja a bélrendszer egészségét. A megfelelő rost forrásoknak és magas emészthetőségnek köszönhetően csökken és szilárdabbá válik a széklet (*a cikóriát nem tartalmazó termékhez hasonlítva).

3. HÉT: Egészséges bőr, fényes szőrzet, csillogó szemek; a PURINA ONE speciális tápanyagainak köszönhetően – Omega 3 és 6 zsírsavak, esszenciális vitaminok és ásványi anyagok – segít megőrizni macskája egészséges bőrét és fényes szőrzetét. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően támogatja a csillogó, egészséges szemeket is.

A PROGRAM VÉGÉN: Megfelelő immunválasz; a PURINA ONE Actilea® formulában található élesztő, prebiotikumok és antioxidánsok a bélben fejtik ki hatásukat: belülről erősítik meg macskája természetes védekezőképességét.

Mi történik, ha elégedetlen vagyok a programmal?

Kérjük, tájékoztasson minket, ha nem elégedett az eredményekkel! A program végén megkérjük, hogy töltsön ki egy űrlapot, amelyben értékeli kedvence egészségügyi állapotát. Ne feledje, hogy a program csak egészséges felnőtt macskáknak szól. Ha elégedetlen a programmal, felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal. A lehető leghamarabb megkeressük Önt e-mailben.

Mi történik, ha nem szeretném kedvencem fényképét feltölteni a PURINA ONE weboldalon található Galériába?

A program végén megkérjük, hogy töltsön ki egy űrlapot, amelyben értékeli kedvence egészségügyi állapotát. Ezt követően felkérjük, hogy töltsön fel egy új képet kedvencéről. Nem kötelező a kép feltöltése. Ha nem szeretné a fénykép közzétételét, ne kattintson a „Tisztában vagyok azzal, hogy a véleményem moderálják és közzéteszik (feltételek)” szöveg melletti dobozra, mielőtt a „Bevitel” lehetőségre kattintana.

Milyen módon kaphatok bővebb információt véleményem és a macskámról készült fénykép moderálásáról?

A moderálás során elfogadjuk, illetve teljesen, vagy részben visszautasítjuk a felhasználó által a weboldalunkra benyújtott információk publikálását. A moderálás folyamatának időtartama általában 20 perctől 1 napig terjedhet, de a tényleges időtartam változó lehet. A vélemény és fénykép jóváhagyását követően e-mailben értesítjük Önt. Véleménye vagy fényképe elutasítása esetén módosíthatja és ismételten feltöltheti azt.