INDOOR

Pulykában gazdag

Product details

A TERMÉKRŐLIndoor
  • Rostokkal, melyek bizonyítottan kétszer több szőrt képesek eltávolítani a gyomorból már 14 nap elteltével*
  • Cikóriát tartalmaz, mely természes összetevőként bizonyítottan mérsékli az alom kellemetlen szagát
  • Vékony és egészséges testalkat az igényeiknek megfelelő fehérje-zsír aránynak köszönhetően
  • Kiváló minőségű összetevőkkel a jó emésztésért
  • Kiegyensúlyozott ásványi anyag keverékkel a húgyút egészségének megőrzése érdekében


* Purina kutatás

A lakásban élő macskák nagyon sok időt töltenek lustálkodásuk során szőrzetük tisztán tartásával, de ez sokszor szőrlabdák kialakulásához vezet, amely kellemetlen közérzetet okozhatnak számukra. A lakásban tartott macskák több időt töltenek pihenéssel, alvással és fizikailag kevésbé aktívak, ezért az energiaszükségletük alacsonyabb, és nagyobb valószínűséggel akakulhat ki náluk túlsúly. A PURINA ONE Indoor Formula kifejezetten a lakásban tartott macskák számára lett kifejlesztve, melynek segítsévével csökkenthető a szőrlabdaképződés kialakulása. Bizonyítottan elősegíti a szőr távozását az emésztőrendszerből a magas rosttartalmának köszönhetően. Cikóriatartalmának és a magas minőségű természetes összetevőknek köszönhetően, bizonyítottan mérsékli az alom kellemetlen szagát, és támogatja a bélrendszer mikroflórájának kiegyensúlyozottságát és az emésztőrendszer egészségét. Követve az etetési útmutatót, valamint fehérje- és zsírtartalmának köszönhetően segít fenntartani az egészséges testalkatot.

MIT TARTALMAZ

Analitikai Összetétel:

Fehérje: 34,0%
Zsírtartalom: 13,0%
Nyershamu: 7,5%
Nyersrost: 6,0%
Omega 6 zsírsavak: 2,0%

Összetétel:

Pulyka (17%), teljes kiőrlésű búza (17%), szárított baromfifehérje, kukorica, szójaliszt, kukorica-glutén liszt, búzaglutén liszt, állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépa-apríték, szárított természetes cikóriagyökér (2%), ásványi anyagok, hidrolizátum (hőkezelt Lactobacillus Delbrueckii-vel és Fermentum porral 0,025%), élesztő.

Vitaminok:

A Vitamin 36 960 NE/kg
D3 Vitamin 1 200 NE/kg
E Vitamin 460 NE/kg
C Vitamin 140 mg/kg
Taurin: 780 mg/kg

ETETÉS

Ajánlott napi etetési mennyiség (g/nap):

Macska súlya: NORMÁL
AKTIVITÁSi SZINT
ALCSONY
AKTIVITÁSI SZINT
2-4 kg 35-70g 30-60g
4-6 kg 70-105g 60-90g
6-8 kg 105-140g 90-120g

Az ajánlott napi etetési mennyiség az időjárási viszonyoktól, a macska fizikai állapotától és aktivitási szintjétől függően változhat. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!